Wie is Wie
Image default
Mode en Kleding

Fan van damestassen

Fan van damestassen

De zoektocht naar de juiste handtas valt niet altijd mee. Althans, dat vind ik. Damestassen zijn er namelijk in zoveel verschillende kleuren en maten, vormen, patronen en stoffen. Dan heb je nog de bekende dure merktassen en de onbekende goedkopere tassen. Dat is wat het moeilijk maakt om er één te kiezen. Tegelijkertijd is het uitgebreide assortiment dat je zowel online als in winkels kunt vinden juist wat het shoppen voor een nieuwe tas zo leuk maakt. Ik denk dat ik mezelf met recht een fan kan noemen. Ik ga namelijk vaak op internet op zoek naar een nieuwe tas.

Mijn collectie damestassen

Mijn familie en vrienden maken soms wel eens opmerkingen over mijn collectie, want ik heb een handtas of schoudertas voor praktisch elke gelegenheid, namelijk voor wanneer:

  • Ik ga winkelen (voor damestassen bijvoorbeeld)
  • Ik uit ga met vriendinnen
  • Ik naar een chique feest ga, zoals een gala
  • Ik een serieuze afspraak heb

Noem de gelegenheid maar op en ik heb er een tas voor. Hierboven schreef ik dat het moeilijk is om te kiezen. En daarom doe ik dat ook zo weinig mogelijk. Dat wil zeggen, als ik weer een leuke tas tegenkom, dan koop ik die gewoon.

Hopeloos geval?

Niet zo lang geleden zijn mijn vriend en ik gaan samenwonen. Toen hebben we natuurlijk al onze spullen verhuisd naar ons nieuwe huisje. Zo ook mijn collectie damestassen. Ik maak geen grapje wanneer ik zeg dat ik wel een paar dozen vol kon pakken met enkel mijn tassencollectie. Ik denk dat mijn vriend zich nog niet had gerealiseerd dat ik er zóveel had. In het begin was ik bang dat hij mijn liefde voor tassen als een hopeloze tekortkoming zou zien, maar gelukkig houdt hij van me zoals ik ben, obsessie voor damestassen en al.

Bezoek de website voor meer informatie : Fan van damestassen