Wie is Wie
Image default
Zakelijk

Een voorbeeld betalingsherinnering gebruiken.

Een voorbeeld betalingsherinnering gebruiken.

De voorbeeld betalingsherinnering

U wilt een voorbeeld betalingsherinnering om te versturen. Als ze uw rekeningen gewoon niet betaald hebben, kunt u misschien niet anders. Een laatste herinnering naar de debiteur schrifkt wel af. Wel bestaat de optie dat uw debiteur niet meer terugkomt. Een vriendelijke ingebrekestelling heeft daarom uw voorkeur. Uw debiteur moet zich niet te pletter schrikken. Uw debiteur zal na de laatste aanmaning echt moeten gaan betalen. Een betalingsherinnering kunt u samenstellen uit een goede voorbeeldbrief. Ook u kunt een professionele sommatie laten versturen naar uw klant.

Het integreren in je boekhouding van de voorbeeld betalingsherinnering.

Als je de tekst met de voorbeeld betalingsherinnering aangepast naar je eigen situatie. Kun je je zelf de vraag stellen hoe je ze gaat inzetten. Op welk moment, na hoeveel dagen stuur je je debiteur een herinnering? Verstuur je er 1 of meerdere? Je aanmaningen nummeren is niet zo verstandig. Wanneer je schuldenaar je laatste herinnering dan ontvangt en het is de eerste dan wacht hij op de tweede. Beter is het om geen nummering op je laatste aanmaning te zetten. De laatste aanmaning kun je wel markeren met laatste aanmaning. Voor de klant is het dan duidelijk dat er betaald moet worden.

Een incassobureau inzetten

De voorbeeld betalingsherinnering kun je helemaal aanpassen. Voor bijvoorbeeld een ZZP-er is het uitblijven van een betaling soms desastreus. Als er teveel geld niet betaald wordt, wordt het een probleem. Maar weinig bedrijven brengen ook daadwerkelijk rente in rekening. Dat kan al bij de eerste herinnering. Wordt er na de sommatie nog niet betaald. Doe dan direct een beroep op incassobureau Bill. Ook zonder betalingsherinnering een incassobureau inschakelen is mogelijk. Met onze pre incasso service kunnen we uw degene die moet betalen alsnog manen.

Bezoek de website voor meer informatie : Een voorbeeld betalingsherinnering gebruiken.