Wie is Wie
Image default
Beauty en verzorging

Een kleine ingreep tegen een lage prijs

Een kleine ingreep tegen een lage prijs

De klinieken van Injectable zijn zich steeds meer gaan richten op behandelingen die niet-chirurgisch zijn. Zij bieden speciaal voor jou snelle, veilige en goedkope behandelingen aan die voor iedereen op maat gemaakt kunnen worden.

Vanaf nu kunnen mensen voor Botox Nijmegen ook terecht bij de kliniek van Injectables. In de regio Nijmegen hebben mensen maar weinig keus als zij een behandeling willen ondergaan. Veel mensen willen uiteindelijk niet een hele operatie ondergaan, daarom vinden zij de Botox behandeling van Injectables zo fijn omdat het enorm snel en tegen een lagere prijs uitgevoerd wordt.

De liquid facelift prijzen starten vanaf de €650,- en deze kunnen verder oplopen natuurlijk afhankelijk van de behandeling en voornamelijk de duur van deze behandeling. Het is uiterst belangrijk dat de arts, die de ingreep verricht gevoel heeft bij schoonheid en daarnaast natuurlijk veel ervaring heeft op dit gebied. Voordat deze behandeling uitgevoerd gaat worden vindt er een gesprek plaats. Eerst wordt er naar de cliënt geluisterd en daarna wordt er een analyse gemaakt op basis van die gegevens hoeveel volume er in het gezicht van de cliënt bij moet komen. Aan de hand daarvan wordt er een plan opgesteld hoe de behandeling zo effectief mogelijk uitgevoerd kan worden.

De effecten van de behandeling blijven over het algemeen maximaal twee jaar zichtbaar. Door middel van deze behandeling wordt je gezicht weer in ‘shape’ gebracht. Het is enorm belangrijk dat het volumeverlies van de cliënt weer hersteld wordt om zo het gezicht er weer netjes eruit te laten zien.  De resultaten kunnen klein zijn tot zeer groot, vaak horen klanten dat zij er beter uitzien en ontvangen zij ook complimenten over hun strakke gezicht.

Kortom het fijne van deze behandeling is dat je niet onder het mes hoeft en dat je gezicht er weer strak uit komt te zien net als voorheen in je jongere jaren.

Bezoek de website voor meer informatie : Een kleine ingreep tegen een lage prijs