Wie is Wie
Image default
Gezondheid

Dokter van wacht nodig? Snel even Zivi checken!

Dokter van wacht nodig? Snel even Zivi checken!

Vind alle informatie over je dokter van wacht op 1 handige site!

Heb je dringend een dokter van wacht nodig bij jou in de buurt? Kijk snel even op Zivi, want je vindt er meteen het telefoonnummer om de dichtstbijzijnde dokter van wacht te bereiken. Maar dat is zeker niet alles!

Je hebt meteen ook het adres van de apotheek van wacht in je buurt, dus kan je onmiddellijk na je consultatie de juiste medicijnen gaan ophalen om je snel weer beter te voelen.

Ken je de dokter van wacht niet? Klik even door of zoek zijn/haar naam even op in de zorgverlenersdatabank van Zivi en je krijgt meteen een heleboel praktische informatie over de arts, zijn praktijk, zijn expertise, de betaalmogelijkheden ter plaatse en zelfs reacties van andere patiënten te zien.

Iedereen kan op Zivi namelijk in enkele seconden de dienstverlening van zijn/haar arts of specialist beoordelen op afspraak, luisteren, informatie, aandacht, vriendelijkheid en mobiliteit. Ook al ben je dus nog nooit op consultatie geweest bij de dokter die nu van wacht is, je weet toch al wat je mag verwachten. Vergeet je zeker niet om ook zelf even de dokter van wacht te beoordelen zodat ook andere patiënten je ervaringen kunnen nalezen?

Bijsluiters

Op Zivi vind je niet alleen informatie over de apotheek of dokter van wacht in je buurt of in een andere Vlaamse gemeente, je kan er ook de bijsluiters van heel wat geneesmiddelen raadplegen.

Neem dus zeker een kijkje op Zivi.be want met de juiste informatie ben je snel weer genezen!

Bezoek de website voor meer informatie : Dokter van wacht nodig? Snel even Zivi checken!