Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

CV-ketel in Brugge geplaatst

CV-ketel in Brugge geplaatst

Meneer Janssen liet recentelijk een nieuwe CV-ketel in Brugge plaatsen door gebruik te maken van vindCVketel.be. Hij was zeer te spreken over onze offerte vergelijkingsdienst en stuurde ons daarom nog een bedank berichtje. Zo liet hij ons weten:

“Nadat ik gemakkelijk het offerte aanvraagformulier op de website ingevuld had om zo CV-ketel offertes te kunnen ontvangen, kreeg ik diezelfde dag nog diverse offertes toegestuurd van meerdere CV-ketel firma’s. Vervolgens was ik in staat om de offertes eenvoudig op verschillende aspecten met elkaar te vergelijken. De offertes die ik ontving waren allemaal afkomstig van CV-ketel firma’s in de buurt van Brugge, waardoor de voorrijkosten die beschreven waren op de offertes laag uitvielen.

Op basis van prijs en vertrouwen heb ik uiteindelijk een keuze gemaakt voor een CV-ketel firma, waarmee ik diezelfde dag nog een afspraak heb gemaakt voor installatie van een nieuwe CV-ketel.

Twee dagen later is de CV-ketel bij ons thuis geplaatst door een uiterst professionele installateur. Buiten dat ik in de toekomst kan besparen op stookkosten doordat de CV-ketel waarvoor ik gekozen heb een zeer hoog rendement heeft, heb ik ook kunnen besparen op installatiekosten door offertes met elkaar te vergelijken. Een snelle en efficiënte manier dus om voor een goede prijs een nieuwe CV-ketel aan te schaffen.

T. Janssen, Brugge.”

We willen meneer Janssen bedanken voor zijn vertrouwen in vindCVketel.be en zijn leuke bericht. En we kijken er naar uit om hem in de toekomst nog eens van dienst te zijn.

 

Wilt u ook verschillende CV-ketel offertes met elkaar vergelijken?

Vul dan gemakkelijk en snel het CV-ketel offerte formulier in en kies eenvoudig voor een CV-ketel die het beste aansluit op uw kwaliteit- en prijs wensen.

 

Bezoek de website voor meer informatie : CV-ketel in Brugge geplaatst