Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Auto verkopen

Auto verkopen

Je auto langs de kant van de weg zetten met een bordje ‘Te Koop’ of een zoekertje in de krant plaatsen, is niet hip meer. Tegenwoordig vind je het snelste een koper voor je auto via het internet. Op verschillende zoekertjessites kan je een advertentie plaatsen waarin je je auto aanbiedt aan geïnteresseerde kandidaten. Het aanbod aan wagens is enorm, dus de kans dat je je auto snel verkoopt, wordt misschien wel kleiner. Wil je dat jouw auto opvalt tussen alle andere auto’s die te koop staan? Dan heb je een goede advertentie en knappe foto’s nodig.

 

Bovendien moet je tijd vrijmaken om af te spreken met kandidaat-kopers die de auto willen bekijken en eventueel een testrit willen maken. Heb je geen tijd of zin om je kostbare tijd hieraan te verspillen? Doe dan een beroep op het nieuwe concept van ikdoemijnautoweg.be . Via deze nieuwe site zet u uw auto in een handomdraai te koop op een netwerksite voor professionele autokopers. De ingeschreven kopers zien uw wagen verschijnen en kunnen meteen bepalen of ze interesse hebben in uw auto.

 

Als ze dat willen brengen ze meteen een bod uit. Zijn er meerdere geïnteresseerde kopers? Dan kunnen ze elkaars bod zien en tegen elkaar opbieden. Na 48 u bepaalt u als verkoper of u tevreden bent met het hoogste bod en kan u de verkoop afronden. U wordt op een veilige manier in contact gebracht met de kopende partij en u kan snel en eenvoudig de transactie regelen, zodat u niet langer tijd verliest en u uw wagen in een minimum van tijd verkocht hebt!

Bezoek de website voor meer informatie : Auto verkopen